Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



Αποτυπώνοντας σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το κλίμα πριν τις εκλογές, πολλά είναι τα δημοσιεύματα αξιόπιστων μέσων ενημέρωσης, που βασίζουν την εκτίμησή του και στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα που καταγράφουν το προβάδισμα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσου Γιακαλή και του συνδυασμού του «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο», ενόψει των εκλογών τόσο της 18ης Μαΐου, όσο και της 25ης που θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος.
Πιο συγκεκριμένα, πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «Έθνος» αναδεικνύει τον νυν Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Γιακαλή με προβάδισμα έναντι των συνυποψήφιων του που υποστηρίζονται από την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμά του αναφέρει:
«Ιδιαίτερη αντοχή αν και στην αναμέτρηση θα έχει και πρωτοεμφανιζόμενους αντιπάλους, εμφανίζει ο Νάσος Γιακαλής στο Βόρειο Αιγαίο όπου κατεβαίνει για πρώτη φορά η Αγλαΐα Κυρίτση (ΣΥΡΙΖΑ) ενώ δύσκολη μάχη για το πέρασμα στο Β΄ γύρο, δίνει η «γαλάζια» Χριστιάνα Κλαογήρου. Ο κ. Γιακαλής λέγεται ότι δεν αποκλείεται ότι να αναδεχθεί και πάλι νικητής τη δεύτερη Κυριακή...».
Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και το δημοσίευμα του διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης «aftodioikisi.gr». Αναλυτικότερα στην αναφορά του για το Βόρειο Αιγαίο, τονίζει:
«Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο νυν περιφερειάρχης Νάσος Γιακαλής αναμένει τον αντίπαλό του στο β΄ γύρο. Η «μάχη» δίνεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τη νυν γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστάννα Καλογήρου και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφο της πρώην ΕΡΤ, Αγλαΐα Κυρίτση, με την πρώτη να έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι της δεύτερης…».
Τέλος στο ίδιο μήκος κύματος, εκπέμπει και ο διαδικτυακός τόπος «iefimerida.gr»:
«Ο νυν περιφερειάρχης, Νάσος Γιακαλής, περιμένει, όπως όλα δείχνουν τον αντίπαλό του στον β' γύρο. Η «μάχη» δίνεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τη νυν γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστιάννα Καλογήρου και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφο της πρώην ΕΡΤ, Αγλαΐα Κυρίτση, με την πρώτη να έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι της δεύτερης…».

ΠΗΓΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου