Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ, ΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΠΗ, ΠΕΛΟΠΗ




Στα χωριά του Δημοτικού Διαμερίσματος Μανταμάδου  περιόδευσε την περασμένη Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής,  συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ηρακλή Βερβέρη και από τους υποψήφιους Περιφερειακούς  Συμβούλους  του συνδυασμού «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο».
Συγκεκριμένα ο κ. Γιακαλής με το επιτελείο του επισκέφθηκε τα χωριά Μανταμάδος, Κλειού, Κάπη και Πελόπη, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους τους για τα θέματα που τους απασχολούν, να ακούσει τα αιτήματά τους  και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Σε μια περιοχή κατ’ εξοχήν κτηνοτροφική, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην αγροδιατροφική πολιτική της Περιφέρειας και στους νέους ορίζοντες που αυτή η πολιτική ανοίγει στην προώθηση προϊόντων κτηνοτροφίας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.  
Επίσης ο κ. Γιακαλής αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας να συνδράμει όπου ήταν δυνατό στις αποκαταστάσεις του αγροτικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής με τα μηχανήματα των υπηρεσιών της, ενώ υπογράμμισε και τη  σπουδαιότητα της κατασκευής της εθνικής οδού Θερμής – Μανταμάδου, ενός έργου πνοής για την περιοχή, για τη μελέτη του οποίου  η Περιφέρεια έχει ήδη εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους πολίτες με τους οποίους συναντήθηκε για τη θέρμη με την οποία τον περιέβαλαν δηλώνοντας ότι : «Η αγωνία των πολιτών για τον τόπο τους και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν συνιστούν τους δύο άξονες στους οποίους ο συνδυασμός «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο»  βασίζει την ύπαρξη και το όραμά του. Σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία, η αγάπη για τον τόπο μας και η εμπιστοσύνη των πολιτών, είναι τα εφόδιά μας ώστε να αλλάξουμε τη Λέσβο και τα νησιά μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου